Partners

Document Solutions Nederland legt haar focus op het aanbieden van printers en multifunctionals in een totaal service concept. Van IT -Scan oplossingen tot eenvoudig een kosten-efficiĆ«nt printen. 

Uw vertrouwde partners

Onze partners zijn IT Bedrijven, kantoorinrichters, kantoorartikel leveranciers die geen eigen technische service leveren voor preventieve en correctieve service en dit voor hun klanten bij ons onderbrengen. Ook automatische tonerleveringen worden voor u verzorgd zodat u minder omkijken heeft naar wat, waar de goedkoopste toner is.

Daarnaast is er ons veel aan gelegen om u tevreden te houden zodat deze partners ons blijven aanbevelen voor deze oplossingen. Klachten, problemen of anderszins worden ook op het hoogste niveau opgelost waarbij wij persoonlijk bij u op locatie komen en u niet urenlang hoeft te bellen om uw problematiek kenbaar te maken.

Goedkoop afdrukken incl. service

Wij maken graag een vergelijk met uw huidige printkosten zodat we u kunnen aantonen dat een Total package daadwerkelijk goedkoper is. 

De apparatuur staat in verbinding met het ECC (Communication Centre) die het wel en wee van de apparatuur monitort en zo de juiste acties kan ondernemen voor het verlenen van service.

Omdat onze service landelijk is bieden we ook mantelovereenkomsten. Het maakt dan niet uit op welke printers u de afdrukken maakt. U heeft een uniforme prijs voor uw hele printerpark, ongeacht of het op dezelfde, of op een andere locatie staat. De tellerstanden worden onderling verrekend. 

Daarbij verleent de service monteur van de fabrikant zelf u het onderhoud en eventuele correctieve service bij u op locatie.

Neem contact op

Maak snel een vrijblijvende afspraak voor een inventarisatie, aansluitend krijgt u en pasklaar advies en offerte. Deze is volledig gericht op uw eigen situatie.